čtvrtek 21. září 2023 | Klub

HC Gepardi - hokejový klub s velkou vizí

Něco o nás...

Představujeme Vám hokejový klub HC Gepardi Jablonec, který vstupuje na scénu s cílem oživit hokejovou kulturu v Jablonci a investovat do rozvoje mladých talentů.

S důrazem na transparentnost, dlouhodobé hodnoty a posláním podpory komunity, se chce klub zaměřit nejen na návrat hokeje do sportem známého města a úspěšně jej prezentovat, ale také na převzetí místní mládeže pod svá křídla, aby nadále mohli rozvíjet své talenty a radost z aktivity.

Vize HC Gepardi Jablonec spojuje nadšení i ambice zakladatelů klubu, včetně plné podpory města Jablonce nad Nisou, což tvoří základ a dobré předpoklady pro novou éru jabloneckého hokeje.

Založení tohoto inovativního projektu nese pečeť hlavních iniciátorů: Tomáše Plíhala, Michala Kapičky a Petra Salaby. Jejich odhodlání a vášeň pro hokej se staly hnacím motorem pro vznik HC Gepardi Jablonec.

Z loňského týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou následuje náš plán většina hráčů, což jen potvrzuje potřebu nového směru a zároveň podporu našeho klubu.

S jasnými cíli a stanovenými hodnotami hodláme vytvořit pevné základy pro proměnu a růst hokeje, nejen v jabloneckém regionu.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY